Detailhandel og gør-det-selv

Hoe gebruik je Wet Coat van Cartec Essentials?

Overview

Als autoliefhebber wil je jouw auto natuurlijk goed onderhouden en beschermen tegen weersinvloeden en andere vervuiling. Wet Coat is een hydrofobe spray coating die je lak beschermt, een diepe glans geeft en water beading effect geeft. Het aanbrengen van Wet Coat is een eenvoudig proces, maar het is wel belangrijk dat je de stappen goed volgt voor het beste resultaat. In deze insight leggen we je uit hoe je Wet Coat op de juiste manier aanbrengt.

Stap 1: Maak je auto schoon met Pre Wash van Cartec Essentials

Voordat je Wet Coat aanbrengt, is het belangrijk om je auto grondig te reinigen. Gebruik hiervoor Pre Wash, een voorreiniger die het ergste vuil van je auto verwijdert. Nevel de carrosserie van de auto in met Pre Wash en laat deze 1 tot 2 minuten inwerken. Spoel het product daarna van de auto af met een hogedrukspuit.

Stap 2: Was de auto met Neutral Wash Shampoo van Cartec Essentials

Vervolgens kun je Neutral Wash Shampoo gebruiken om de auto verder te wassen. Verdun de shampoo in een emmer met een vuilzeef en breng het product aan met een zachte washandschoen of spons. Begin bovenaan en werk naar beneden toe. Spoel de shampoo na het wassen goed van de auto af. Hierna is drogen is niet nodig.

Stap 3: Breng Wet Coat aan van Cartec Essentials

Zorg ervoor dat de auto nog nat is wanneer je Wet Coat gaat aanbrengen. Verdeel de Wet Coat gelijkmatig over de natte auto. Wet Coat zorgt voor extreme water beading en geeft mooie ronde druppels direct na het aanbrengen.

Stap 4: Spoel de auto af met een hogedrukreiniger

Spuit de auto goed af met een hogedrukreiniger. Het afspuiten activeert meteen de Wet Coat laag die net is aangebracht. Tijdens het afspuiten is meteen de beading zichtbaar.

Stap 5: Droog de auto af

Droog de auto af met een droogdoek of laat de auto drogen door simpelweg een rondje te rijden.

Met Wet Coat kun je op een eenvoudige manier je auto beschermen tegen weersinvloeden en andere vervuiling, terwijl je tegelijkertijd de glans van je lak verbetert. Door het volgen van de bovenstaande stappen, zul je merken dat het aanbrengen van Wet Coat een fluitje van een cent is.

Doortje Stam

Works at the online marketing department at Cartec. Keeps an eye on the developments within the social media platforms. She loves sportive cars, social media and creative content.

Nyhedsbrev

Modtag de bedste Cartec tilbud i postkassen